Jag har planerat att bjuda vännerna på middag på måndag och funderade på att göra matvåfflor till förrätt. Kan det vara nåt? Och isåfall, är det någon som har förslag på goda tillbehör?
lite creme fraishe, finhackad rödlök och svart eller röd kaviar.. gör en röra på fetaost, purjolök, soltorkade tomater och yoghurt.
lite förättsmatigare:p
annelieberggren3 november 2008
Hackad rödlök, röd rom och klick creamfraich, dill och citron på toppen.
Jag har planerat att bjuda vännerna på middag på måndag och funderade på att göra matvåfflor till förrätt. Kan det vara nåt? Och isåfall, är det någon som har förslag på goda tillbehör?
Prova dom här
Krabbvåfflor med currysås
Lycka till
Här är ett udda recept
Hallonvåfflor med chokladsås
lite creme fraishe, finhackad rödlök och svart eller röd kaviar.. gör en röra på fetaost, purjolök, soltorkade tomater och yoghurt.
lite förättsmatigare:p
Hackad rödlök, röd rom och klick creamfraich, dill och citron på toppen.
Matiga våfflor med potatis och lök
Tack för alla förslag! (Y) Tror jag ska försöka mig på nån variant med creme fraiche och fetaröran med soltorkade tomater lät ju jättegod!
Många goda tips du redan fått men jag birdrar med detta;
http://mimmismat.wordpress.com/2008/03/26/lyxiga-vafflor-pa-vart-vis/
rökt renstek eller annan rökt stek, rödlök och creme fraiche och en liten dillkvist
-
Hjortronsylt och nyviskpad grädde = smaskens!
Rökt lax, gubbröra, majo + färska räkor :)