Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gravad lax på olika sätt

  • imse 24 mars 2008

    Hej nu har jag gravat en lax med smak av citrus och rosmarin till påskens mat, den blev riktigt lyckad. Vill nu få höra hur ni gör? Kom med era tips!

    Mitt recept ligger ute på bloggen med bilder för den som vill..

    http://mimmismat.wordpress.com/2008/03/24/gravad-lax/

  • enAnnan 24 mars 2008

    Jag ska erkänna att jag aldrig gravat egen!
    Skäms nästan, jag med mitt matintresse och så mycket lax som vi äter...

    Men skam den som ger sig.
    Jag ska prova!

    Denna lät jättegod, fräsch.
    Oxå intresserad av hur ni andra gör för mer tips..

  • ThomasP 24 mars 2008

    Jag gillar när den är gravad som grundreceptet men jag vill inte ha gravlaxsås på och så ska det vara hembakt tunnbröd så klart

  • farmoringer 24 mars 2008

    Jag har bara testat gammal hederlig gravning, socker salt och peppar och dill.....Men kanske dags för nytänkande där också..

  • guacamole 26 mars 2008

    Skrivet av farmoringer den 24 mar 2008

    Jag har bara testat gammal hederlig gravning, socker salt och peppar och dill.....Men kanske dags för nytänkande där också..

    Vill gärna prova grava lax på detta sätt och har en liten fråga.
    Vet någon vad man kan ersätta dillen med?
    Någon annan torkad eller färsk ört.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.