Hej alla!
Jag ska laga mat på ett bröllop i sommar så jag vill ha era bästa recept och tips på vad man kan använda sig utav, ska vara Italiensk buffé och även något tilltugg innan till fördrinken!
Har en del recept och sådär sparade men skulle gärna vilja ha era bästa recept också!
Skulle även vilja ha lite tips på hur man ska beräkna maten till ca 50 personer..?
Räknar med ca 70 g av varje kött/kyckling vad tror ni om det?
Hurpass mycket ska man räkna på på potatis? Har för mig att jag läst ca 2-3 potatisar per person (tänkte ev. kör någon typ av italiensk potatissallad) och hur mycket pasta ska man räkna på? (tänkte ha en pastasallad också) och skulle vilja ha tips på mycket röror och liknande då det står högt på önskelistan hos bröllopsparet!
Hej alla!
Jag ska laga mat på ett bröllop i sommar så jag vill ha era bästa recept och tips på vad man kan använda sig utav, ska vara Italiensk buffé och även något tilltugg innan till fördrinken!
Har en del recept och sådär sparade men skulle gärna vilja ha era bästa recept också!
Skulle även vilja ha lite tips på hur man ska beräkna maten till ca 50 personer..?
Räknar med ca 70 g av varje kött/kyckling vad tror ni om det?
Hurpass mycket ska man räkna på på potatis? Har för mig att jag läst ca 2-3 potatisar per person (tänkte ev. kör någon typ av italiensk potatissallad) och hur mycket pasta ska man räkna på? (tänkte ha en pastasallad också) och skulle vilja ha tips på mycket röror och liknande då det står högt på önskelistan hos bröllopsparet!
Tacksam för många härliga snabba svar (A) (A) (A)