Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vad gör ni med era rädisor?

  • fen0mena 26 juni 2012

    Som glad amatörodlare är jag nu stolt ägare till ett fullt växande trädgårdsland och har tydligen sått en herrans massa rädisor! {curl-lip} Vad kan man egentligen göra med rädisor? Mer än att bara ha dem i en sallad.. Tacksam för tips!

  • The_mama97mia 26 juni 2012

    Smörslungade rädisor är gott, du kan ha dom i wok.
    Men jag tycker nog de är godast färska med flingsalt till - äter som snacks!

  • sju 27 juni 2012

    Det är jättegott att ugnsbaka dem tillsammans med potatis och andra grönsaker. Gott att dippa istället för chips också (gärna tillsammans med morot, gurka och selleri i stavar).

  • husmusen88 28 juni 2012

    Det går att skiva dem tunt och lägga in dem i ättika med dill oxå. Som inlagd gurka!
    Eller riva dem fint och frysa funkar oxå.

  • The_mama97mia 28 juni 2012

    Riva? Bra tips! Måste testa om skörden blir riklig ute i stugan!

  • Amamatryd 28 juni 2012

    Som redan nämts ovan - mycket goda som snacks med salt eller till att dippa :) Jag har avskytt rädisor i alla år men helt plötsligt denna sommaren så älskar jag de små rackarna :) Knapriga och goda!

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.