Måste jag kasta saften innan jag silat pga några små mögelplättar? Någon som har erfarenhet av detta eller om ni hettat upp saften efter silning för att döda mögelsporer?
Tacksam för hjälp :)
majamia12 juli 2015
Ingen som har något bra tips?
Receptglad12 juli 2015
Har ingen erfarenhet av detta, men jag hade provat att hetta upp den först och sedan frysa eller hälla upp på varma flaskor. Lycka Till..... (Y)
majamia13 juli 2015
Precis så gjorde vi och den smakade precis lika gott som den brukar göra och ännu har ingen blivit sjuk. Hoppas det fortsätter så ;)
Skrivet av Receptglad den 12 jul 2015
Har ingen erfarenhet av detta, men jag hade provat att hetta upp den först och sedan frysa eller hälla upp på varma flaskor. Lycka Till..... (Y)
Måste jag kasta saften innan jag silat pga några små mögelplättar? Någon som har erfarenhet av detta eller om ni hettat upp saften efter silning för att döda mögelsporer?
Tacksam för hjälp :)
Ingen som har något bra tips?
Har ingen erfarenhet av detta, men jag hade provat att hetta upp den först och sedan frysa eller hälla upp på varma flaskor. Lycka Till..... (Y)
Precis så gjorde vi och den smakade precis lika gott som den brukar göra och ännu har ingen blivit sjuk. Hoppas det fortsätter så ;)
Har ingen erfarenhet av detta, men jag hade provat att hetta upp den först och sedan frysa eller hälla upp på varma flaskor. Lycka Till..... (Y)