Åh vad roligt det..

Åh vad roligt det låter med ett eget kafé, men säkert mkt jobb. Jag tycker att det verkar vetigt att satsa på råvaror från närområdet samt kanske oxå tänka ekologiskt, kan bli dyrare, men riktigt bra och gott. Speciellt om det inte finns något ekologiskt kafé i närheten, ni kan ju oxå ha en mindre del av utbudet som är ekologiskt, till och börja med.
Några matiga mackor, både grova och ljusa är alltid gott till kaffe eller te. Fikabröd, tja allt är ju beroende på vad man gillar. Tror på att ni ska göra en marknadsundersökning i just er stad.
Sedan kan man ha ett koncept som förenar tillexempel konstutställningar och kafé, att folk får hänga sina tavlor hos er i två veckor mot en symbolisk slant, för lista över intresserade. Här i Umeå finns det ett sådant kafé, det är kö på sex år ungefär.
Man kan ju välja att ha något annat koncept, bokkafé, loppiskafé och liknande.
Lycka till...konstla inte till det allt för mycket bara.
21 jun 2009 kl. 12:08