Äggulor

Har man en gång smakat hemgjord majonnäs så är man fast...

Här nedan är ett väldigt bra grundrecept. Sen kan man alltid spinna vidare på det med olika smaksättningar, kryddor, örter osv...

Äkta majonnäs grundrecept

Äkta supergod majonnäs. Receptet är taget från AMU i Hbg, där jag gjorde min kockutbildning.

Skrivet av LaJefa, 18 feb 2009

 


Redigerat den 13 jun 2012 kl. 16:20
Jag har inte provat, men det finns ett recept på Äggulemaränger! Kanske värt att prova!

Äggulemaränger

Vad gör man av äggulorna när man gjort maränger?? JO, äggulemaränger.

Skrivet av star759, 11 jun 2009

 


eller

Äggulamaränger

Ett annat sätt att göra maränger på. När man har gjort vitan så kan man då göra av gulan. Men tänk på att det inte blir lika fast som vit maräng utan den blir lite mer rinnigare.

Skrivet av espresso222, 18 jan 2009

 


Redigerat den 13 jun 2012 kl. 18:04