Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äggulor

  • Majsan06 12 juni 2012

    Bakade nyss en marängtårta och har en massa äggulor kvar, nån som har något tips på vad man kan göra med dessa ? :)

  • 93emm29 12 juni 2012

    Glass är ju alltid gott... Sen kan man ju göra majonnäs och smaksätta med massa trevligt tex inlagd dragon. Finns massa tevligt

  • tussilago-29 12 juni 2012

    Äggulor som blir över kan man frysa in.
    Rör ut dem med 10% socker (½ tsk till 1 äggula)
    Går bra att använda till redning eller stuvningar.

    Hälsningar !
    tussilago-29

  • jollo10 13 juni 2012

    Sås bearnise

  • eva23 13 juni 2012

    Äggtoddy!
    Äggtoddy

  • husmusen88 13 juni 2012

    omelett!

  • boz1965 13 juni 2012

    Har man en gång smakat hemgjord majonnäs så är man fast...

    Här nedan är ett väldigt bra grundrecept. Sen kan man alltid spinna vidare på det med olika smaksättningar, kryddor, örter osv...

    Äkta majonnäs grundrecept

  • sikaal 13 juni 2012

    Jag har inte provat, men det finns ett recept på Äggulemaränger! Kanske värt att prova!

    Äggulemaränger

    eller

    Äggulamaränger

  • Amika 13 juni 2012

    Lemoncurd och eller glass. :)

  • Linna5 15 juni 2012

    Pasta carbonara blir det här hemma när vi har äggulor över. :)

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.