Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bästa lammsteken?med eller utan nät? temp?!

  • asamariah 1 juni 2012

    Ska förbereda en lammstek inför imorgon och vill ha den perfekt. Tänkte göra den i stek påse med vitlök, rosmarin, vitpeppar och salt. SÅ hur gör jag den bäst? Ska jag ta av nätet den är i eller inte? Pressa vitlöken eller inte? Nå, ge mig era bästa tips!

  • Forsen 1 juni 2012

    Mitt tips är att mortla färska kryddor, salt, svartpeppar och riven vitlök med ett par msk olivolja och sedan "massera" in det ordentligt på köttet. Jag brukar ta bort nätet innan så man kommer åt överallt, sedan kan du ju binda upp steken igen för formens skull. Har dock aldrig använt stekpåse så uppdatera gärna hur det blev, lamm är ju så gott!

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.