Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Beröm och Gremolata

  • 16 april 2000

    Först lite beröm: Många bra tips, enkla(jag är lite lat),nya, lättlagade rätter får vi njuta av via matklubben!Sedan:Gremolata, hur gör man det och vad passar till?Mitt bidrag: När Du bakar ciabatta, behöver Du inte använda mix, utan blanda i stället specialvetemjöl och durumvetemjöl. Mix är väl bra, men det känns mer "hembakat" att blanda sin egen blandning, tycker jag.

  • 17 april 2000

    Gremolata serveras traditionellt till den italienska rätten Ossobuco som är en slags gryta. Man hackar eller mixar 1 knippe persilja med 2 msk rivet citronskal och 1-2 pressade vitlöksklyftor. Gott till mycket annat också.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.