Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

boston gurka

  • 27 september 2000

    är någon som har ett recept på bostongurka?

  • 28 september 2000

    Favorit i repris!2 gula lökar 2 röda paprikor 500 g Västeråsgurka1 stort syrligt äpple1 dl ättika (24%)3 dl vatten4 dl socker1 msk salt 1 msk gula senapsfrön 1 tsk riven pepparrot Tärna lökarna och paprikorna. Häll över kokande vatten och låt stå i 10 minuter. Häll av vattnet. Tärna Västeråsgurka och äpplet. Blanda ättika (24%), vatten, socker, salt och senapsfrön och koka upp. Lägg i de tärnade grönsakerna. Koka på svag värme utan lock ca 15 minuter. Rör då och då. Rör ut pepparrot i lite av massan och rör sedan ner den i grytan. Häll upp i galsburkar och förvara svalt.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.