Favorit i repris!2 gula lökar 2 röda paprikor 500 g Västeråsgurka1 stort syrligt äpple1 dl ättika (24%)3 dl vatten4 dl socker1 msk salt 1 msk gula senapsfrön 1 tsk riven pepparrot Tärna lökarna och paprikorna. Häll över kokande vatten och låt stå i 10 minuter. Häll av vattnet. Tärna Västeråsgurka och äpplet. Blanda ättika (24%), vatten, socker, salt och senapsfrön och koka upp. Lägg i de tärnade grönsakerna. Koka på svag värme utan lock ca 15 minuter. Rör då och då. Rör ut pepparrot i lite av massan och rör sedan ner den i grytan. Häll upp i galsburkar och förvara svalt.
är någon som har ett recept på bostongurka?
Favorit i repris!2 gula lökar 2 röda paprikor 500 g Västeråsgurka1 stort syrligt äpple1 dl ättika (24%)3 dl vatten4 dl socker1 msk salt 1 msk gula senapsfrön 1 tsk riven pepparrot Tärna lökarna och paprikorna. Häll över kokande vatten och låt stå i 10 minuter. Häll av vattnet. Tärna Västeråsgurka och äpplet. Blanda ättika (24%), vatten, socker, salt och senapsfrön och koka upp. Lägg i de tärnade grönsakerna. Koka på svag värme utan lock ca 15 minuter. Rör då och då. Rör ut pepparrot i lite av massan och rör sedan ner den i grytan. Häll upp i galsburkar och förvara svalt.