Tänkte göra brantevil´kssill till årets julbord. I alla recept står det att det ska vara "färsk file" eller helt enkelt bara file.
Min fråga är om man kan använda Abbas inläggningssill (inte 5-mnutersvarianten alltså) och ändå låta den vara i den lag som finns i receptet?
Jag är gravid och vill vara helt säker på tt sillen blir ok att äta för mig :)
saxa15 december 2009
det går säkert, men jag skulle inte göra det, kan inte bli samma sak.
är det skillnad idag därför jag fick inte äta sådan sill heller, när jag var gravid för 10 ås sedan, då var det all fisk som inte var tillagad alltså kokt eller stekt. men allting ändras ju
segerwitch15 december 2009
Skrivet av mia97 den 15 dec 2009
Tänkte göra brantevil´kssill till årets julbord. I alla recept står det att det ska vara "färsk file" eller helt enkelt bara file.
Min fråga är om man kan använda Abbas inläggningssill (inte 5-mnutersvarianten alltså) och ändå låta den vara i den lag som finns i receptet?
Jag är gravid och vill vara helt säker på tt sillen blir ok att äta för mig :)
Det går inte att använda inläggningssill, om du läser hela receptet så står det att den skall bara ligga i lag ett dygn, sen skall man låta dem rinna av.. det bildas en ny lag av strömmingen sen och det är den den skall ligga i.
Lycka till
u5412303317 juni 2012
Skrivet av segerwitch den 15 dec 2009
Skrivet av mia97 den 15 dec 2009
Tänkte göra brantevil´kssill till årets julbord. I alla recept står det att det ska vara "färsk file" eller helt enkelt bara file.
Min fråga är om man kan använda Abbas inläggningssill (inte 5-mnutersvarianten alltså) och ändå låta den vara i den lag som finns i receptet?
Jag är gravid och vill vara helt säker på tt sillen blir ok att äta för mig :)
Det går inte att använda inläggningssill, om du läser hela receptet så står det att den skall bara ligga i lag ett dygn, sen skall man låta dem rinna av.. det bildas en ny lag av strömmingen sen och det är den den skall ligga i.
Lycka till
u5412303317 juni 2012
Hej. När jag Lägger in brantevikssill använder jag ABBAs urvattnade sillar ej 5 minuters. Men låter dom ligga i lagen över natten, annars får man ingen god ättikssmak på sillen! Lycka till.
Tänkte göra brantevil´kssill till årets julbord. I alla recept står det att det ska vara "färsk file" eller helt enkelt bara file.
Min fråga är om man kan använda Abbas inläggningssill (inte 5-mnutersvarianten alltså) och ändå låta den vara i den lag som finns i receptet?
Jag är gravid och vill vara helt säker på tt sillen blir ok att äta för mig :)
det går säkert, men jag skulle inte göra det, kan inte bli samma sak.
är det skillnad idag därför jag fick inte äta sådan sill heller, när jag var gravid för 10 ås sedan, då var det all fisk som inte var tillagad alltså kokt eller stekt. men allting ändras ju
Tänkte göra brantevil´kssill till årets julbord. I alla recept står det att det ska vara "färsk file" eller helt enkelt bara file.
Min fråga är om man kan använda Abbas inläggningssill (inte 5-mnutersvarianten alltså) och ändå låta den vara i den lag som finns i receptet?
Jag är gravid och vill vara helt säker på tt sillen blir ok att äta för mig :)
Det går inte att använda inläggningssill, om du läser hela receptet så står det att den skall bara ligga i lag ett dygn, sen skall man låta dem rinna av.. det bildas en ny lag av strömmingen sen och det är den den skall ligga i.
Lycka till
Tänkte göra brantevil´kssill till årets julbord. I alla recept står det att det ska vara "färsk file" eller helt enkelt bara file.
Min fråga är om man kan använda Abbas inläggningssill (inte 5-mnutersvarianten alltså) och ändå låta den vara i den lag som finns i receptet?
Jag är gravid och vill vara helt säker på tt sillen blir ok att äta för mig :)
Det går inte att använda inläggningssill, om du läser hela receptet så står det att den skall bara ligga i lag ett dygn, sen skall man låta dem rinna av.. det bildas en ny lag av strömmingen sen och det är den den skall ligga i.
Lycka till
Hej. När jag Lägger in brantevikssill använder jag ABBAs urvattnade sillar ej 5 minuters. Men låter dom ligga i lagen över natten, annars får man ingen god ättikssmak på sillen! Lycka till.