Carpaccio på lax är godast!ca 200 g djupfryst laxfiléolivoljakaprisbär eller kaprismelon eller rosa grapefruktparmesanostcitron- eller limeklyftorsaltgrovkrossad svartpeppar Tina laxen men inte helt, det är lättare att skära lövtunna skivor om den fortfarande är lite frusen. Bred ut de tunna skivorna på tallrikar. Droppa över olivolja och lägg på kapris, melonkulor eller hinnfria grapefruktklyftor, hyvlad parmesanost och citron- eller limeklyfta att pressa över. Salta och peppra. Servera med vitt bröd, gärna rostat. Lycka till!
Hur gör man carpaccio? Måste det vara kött?
Carpaccio på lax är godast!ca 200 g djupfryst laxfiléolivoljakaprisbär eller kaprismelon eller rosa grapefruktparmesanostcitron- eller limeklyftorsaltgrovkrossad svartpeppar Tina laxen men inte helt, det är lättare att skära lövtunna skivor om den fortfarande är lite frusen. Bred ut de tunna skivorna på tallrikar. Droppa över olivolja och lägg på kapris, melonkulor eller hinnfria grapefruktklyftor, hyvlad parmesanost och citron- eller limeklyfta att pressa över. Salta och peppra. Servera med vitt bröd, gärna rostat. Lycka till!