Jag undrar om det går bra att kyla pastadegen innan man kavlar ut den? I kylskåp alltså, över natten ungefär!
Jag vill absolut inte att den ska torka ut, kan man ha den i plast eller vad säger nI?
Tacksam för hjälp
Erajscha9 juni 2009
Om du plastar in den så ska den inte torka ut. Det borde ju funka.
redd9 juni 2009
Shit egen pasta? Är inte det typ ett hästjobb att göra? Vad behöver man för att göra det?
I övrigt tror jag att det bästa borde vara att stoppa degen i en plastpåse och suga ut luften
tjej_2015 juni 2009
Jag har haft min i kylen med plast runt om hela.. och den torka inte..(Y)
poffa15 juni 2009
Själv anser jag att egen färsk pasta vinner på att ligga i kylen ett slag. Antingen i plast eller liknande, pastan torkar ut ganska fort. Jobba med lite deg i tagen om du är ovan.
Jag undrar om det går bra att kyla pastadegen innan man kavlar ut den? I kylskåp alltså, över natten ungefär!
Jag vill absolut inte att den ska torka ut, kan man ha den i plast eller vad säger nI?
Tacksam för hjälp
Om du plastar in den så ska den inte torka ut. Det borde ju funka.
Shit egen pasta? Är inte det typ ett hästjobb att göra? Vad behöver man för att göra det?
I övrigt tror jag att det bästa borde vara att stoppa degen i en plastpåse och suga ut luften
Jag har haft min i kylen med plast runt om hela.. och den torka inte..(Y)
Själv anser jag att egen färsk pasta vinner på att ligga i kylen ett slag. Antingen i plast eller liknande, pastan torkar ut ganska fort. Jobba med lite deg i tagen om du är ovan.