jag har slut på sirap och hur mycket farinsocker ska jag ta istället.
lika mycket eller???
till en bröd deg på 1.7 liter vätska brukar jag ha ca 1.5 dl sirap.
tack på förhand
sandkorn
Lindanemon24 juni 2008
Jag hade nog tagit lika mycket, men jag har aldrig provat att byta. :p
zonale24 juni 2008
Jag skulle nog också ta lika mycket. Har den exakta mängden så stor betydelse egentligen???:)
matnjutaren24 juni 2008
Funderar bara på att det är ju "olika" sorters sötma. Kan de ha någon betydelse tro? :o
zonale24 juni 2008
Jag varierar ofta mellan honung, sirap och farin och tycker att det är lika gott vilket som. Det är väl bara att prova antar jag???
matnjutaren24 juni 2008
Ja jag håller med dej, hubert06.
Sååå "illa" kan det ju inte bli ändå. :)
monac24 juni 2008
pröva muskovado socker,det mörka...en höjdare till bakning bl.a.(Y)
/Monac.
p.s.
tror du kan minska farinen...låter mycket!:o
sandkorn24 juni 2008
tack för svaren.
då är det bara att pröva sig fram.
farinsocker har jag inte använt tidigare i bröbakning
mvh sandkorn
jag har slut på sirap och hur mycket farinsocker ska jag ta istället.
lika mycket eller???
till en bröd deg på 1.7 liter vätska brukar jag ha ca 1.5 dl sirap.
tack på förhand
sandkorn
Jag hade nog tagit lika mycket, men jag har aldrig provat att byta. :p
Jag skulle nog också ta lika mycket. Har den exakta mängden så stor betydelse egentligen???:)
Funderar bara på att det är ju "olika" sorters sötma. Kan de ha någon betydelse tro? :o
Jag varierar ofta mellan honung, sirap och farin och tycker att det är lika gott vilket som. Det är väl bara att prova antar jag???
Ja jag håller med dej, hubert06.
Sååå "illa" kan det ju inte bli ändå. :)
pröva muskovado socker,det mörka...en höjdare till bakning bl.a.(Y)
/Monac.
p.s.
tror du kan minska farinen...låter mycket!:o
tack för svaren.
då är det bara att pröva sig fram.
farinsocker har jag inte använt tidigare i bröbakning
mvh sandkorn