Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

farinsocker -- sirap

  • sandkorn 24 juni 2008

    jag har slut på sirap och hur mycket farinsocker ska jag ta istället.
    lika mycket eller???
    till en bröd deg på 1.7 liter vätska brukar jag ha ca 1.5 dl sirap.
    tack på förhand
    sandkorn

  • Lindanemon 24 juni 2008

    Jag hade nog tagit lika mycket, men jag har aldrig provat att byta. :p

  • zonale 24 juni 2008

    Jag skulle nog också ta lika mycket. Har den exakta mängden så stor betydelse egentligen???:)

  • matnjutaren 24 juni 2008

    Funderar bara på att det är ju "olika" sorters sötma. Kan de ha någon betydelse tro? :o

  • zonale 24 juni 2008

    Jag varierar ofta mellan honung, sirap och farin och tycker att det är lika gott vilket som. Det är väl bara att prova antar jag???

  • matnjutaren 24 juni 2008

    Ja jag håller med dej, hubert06.
    Sååå "illa" kan det ju inte bli ändå. :)

  • monac 24 juni 2008

    pröva muskovado socker,det mörka...en höjdare till bakning bl.a.(Y)
    /Monac.

    p.s.
    tror du kan minska farinen...låter mycket!:o

  • sandkorn 24 juni 2008

    tack för svaren.
    då är det bara att pröva sig fram.
    farinsocker har jag inte använt tidigare i bröbakning
    mvh sandkorn

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.