Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk

  • 15 april 2004

    Stekt röding med grädde och lök!!

  • 17 april 2004

    Kanske inte precis vad du söker men mycket gott!!Bräserad Röding med Getmeseost4 rödingar på 4-5 hg2 klyftor schalottenlökSmör1 dl torrt vitt vin2 msk getmesost5 dl gräddeMjölSalt, vitpeppar och gräslökHacka och fräs löken i smöret. Häll på vinet och låt puttra 1 minut. Häll på grädden och riv ner getmeseosten. Låt koka ihop ca 3 minuter. Fortsätt med att filéa rödingen, salta och peppra och vänd filéerna i mjölet. Bryn sedan filéerna hastigt i stekpanna. Lägg rödingen i såsen och klipp gräslöken över. Låt det koka upp hastigt. Servera med färsk eller nypressad potatis.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.