Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskgratäng

  • 29 mars 2001

    HejsanJag skulle väldigt gärna vila ha recept på någon god och lättlagad fiskgratäng.TackEva

  • 31 mars 2001

    Det finns ett jättebra recept i kokboken som jag ror hette fiskgratäng med spenat. Jag har gjort det och det var mycket bra!

  • 1 april 2001

    Så här gör du!Fiskgratäng 2 portioner300 g fisk, gärna gös1/4 purjo3 dl grädde5 dl fiskbuljong25 g smör2 msk vetemjölsalt & peppar Ställ ugnen på 175°, ställ in fisken med foile på i cirka 7-10 minuter. Häll av sky från fisken (sparas till såsen). Häll skyn och grädden i en kastrull, blanda i buljongen, koka upp. Blanda smör och mjölet tillsammans, smula ner det i såsen. Salta och peppra. Skär purjolöken i strimlor och blanda det med svampen. Fräs lätt i stekpannan. Häll fräset över fisken.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.