Hej,
Jag ska bjuda på middag imorgon och laga denna paj, som förövrigt är världens godaste pajfyllning. Underbart för den har jag hittat här :)
Vad skulle ni säga är bästa approach om jag vill förbereda redan idag?
1. Laga pajdegen och förgrädda samt göra all fyllning och ställa i kylen var för sig för att lägga fyllningen i pajen imorgon och sen in i ugnen
2. Att göra pajen klar idag och värma den i ugnen igen imorgon
3. Att göra klart fyllningen idag och ställa i kylen och sen göra pajdeg och förgrädda den och sen slänga på den kalla/svala fyllningen som stått i kyl över natten och tillaga klart pajen imorgon.
Hej,
Jag ska bjuda på middag imorgon och laga denna paj, som förövrigt är världens godaste pajfyllning. Underbart för den har jag hittat här :)
Vad skulle ni säga är bästa approach om jag vill förbereda redan idag?
1. Laga pajdegen och förgrädda samt göra all fyllning och ställa i kylen var för sig för att lägga fyllningen i pajen imorgon och sen in i ugnen
2. Att göra pajen klar idag och värma den i ugnen igen imorgon
3. Att göra klart fyllningen idag och ställa i kylen och sen göra pajdeg och förgrädda den och sen slänga på den kalla/svala fyllningen som stått i kyl över natten och tillaga klart pajen imorgon.
Kerstins krämiga kycklingpaj
Någon som testat olika sätt och vet om det blir bra eller inte?
NR 1