Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Förlorade ägg?!

  • 10 april 2001

    Hur gör man det? vad är det?!! E det gott??!!

  • 11 april 2001

    Det är egentligen pocherade ägg.Pocherat ägg6 ägg2 liter vattenättiksprit2 msk saltKoka upp vattnet, ättika och salt i en vid rostfri kastrull. Sänk värmen så att vattnet knappt sjuder. Knäck ett ägg i en kaffekopp. Låt det försiktigt glida ner i vattnet. Håll ihop ägget med två skedar ( gärna av trä ) Pochera i högst 3 minuter. Lägg fösiktigt över ägget i kallt vatten. Upprepa med samtliga ägg.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.