Det är egentligen pocherade ägg.Pocherat ägg6 ägg2 liter vattenättiksprit2 msk saltKoka upp vattnet, ättika och salt i en vid rostfri kastrull. Sänk värmen så att vattnet knappt sjuder. Knäck ett ägg i en kaffekopp. Låt det försiktigt glida ner i vattnet. Håll ihop ägget med två skedar ( gärna av trä ) Pochera i högst 3 minuter. Lägg fösiktigt över ägget i kallt vatten. Upprepa med samtliga ägg.
Hur gör man det? vad är det?!! E det gott??!!
Det är egentligen pocherade ägg.Pocherat ägg6 ägg2 liter vattenättiksprit2 msk saltKoka upp vattnet, ättika och salt i en vid rostfri kastrull. Sänk värmen så att vattnet knappt sjuder. Knäck ett ägg i en kaffekopp. Låt det försiktigt glida ner i vattnet. Håll ihop ägget med två skedar ( gärna av trä ) Pochera i högst 3 minuter. Lägg fösiktigt över ägget i kallt vatten. Upprepa med samtliga ägg.