Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frysta krusbär

  • pernillus 4 augusti 2014

    Går det att koka krusbärskräm på krusbär som varit frysta eller måste bären vara färska? Om så, bör som tinas först? Frågan gäller egentligen alla slags bär.

  • svengelsk 4 augusti 2014

    Jag är nästan säker på att jag har kokat kräm på frysta krusbär och jag kan inte se någon anledning att tina dem först. Om Du gör puré (häll av så mycket vätska du kan först) och blandar med lika mycket vaniljkräm blir det Gooseberry fool, som är jättegott.

  • callemero 5 augusti 2014

    Det går alldeles utmärkt att koka kräm på frysta bär.
    Du behöber inte tina dem först.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.