Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glad student

  • 23 januari 2005

    Dottern tar studenten.Behöver sallads-recept+sås. Vi blir ca 40 pers.

  • 24 januari 2005

    Sallad för 12 personer som är lätt att göra och tar ca 30 min.Ingredienser Tillagning1 pkt pasta penne ( kokas)2 baconpaketparmensanost (riven)1 ask cocktailtomater (halveras)1 kruka basilika el oregano1 pkt broccolibuketterDressing12 msk olja ( ej olivolja)4 msk vatten4 msk vinäger, vit4 msk senap { Allt röres ihop}3 tsk salt4 krm svartpeppar4 klyftor vitlök4 tsk salladskrydda (italiensk) Pastan kokas. Backonen steks knaprig, och lägg det på ett papper så allt fett få rinna av. Halvera tomaterna.Blanda sedan alla ingredienser till dressingen som blandas över pastan och tomaterna, bacon, broccolin.Hacka sedan kryddorna som blandas ner i pasta salladen.Riv över parmensanosten.hoppas att det smakar!!

  • 27 januari 2005

    Östebottnisk sallad300 kinakål, 10 cm purjolök, 1 äpple, 1 burk keso,400 g kallrökt lax el gravad. Sås: 1/2 dl olja, 3 msk vatten, 2 msk senap, 1 dl hackad dill, 1 krm vitlökssalt, 2 krm socker, 1 krm svartpeppar. Finhacka kinakål,purjo o äpple, blanda sen ned kesonoch den finstimlade laxen.Blanda allt i en skål. blanda såsen o låt den stå ett par timmar i kylskåp så att kryddorna hinner ge smak. häll såsen över och garnera med dillkvistar o citronskivor. servera med varm batong.

  • 27 januari 2005

    Jättegod potatissallad.8-10 pers20 st kokt potatis, 2 st delikatessgurkor,2 äpplen,2 msk kapris, 4 msk gräslök, 1 liten gul lök, Sås. 4 dl gräddfil, 4-5 msk majonnäs, 2 tsk senap, 2 krm salt, 2 krm vitpeppar. Koka potatisen o låt den svalna,skär i tärningar likaså med gurkan ,äpplena,o löken blanda i kapris o gräslök. Blanda ihop såsen o rör ner den o blanda väl ihop med potatisen. Låt stå över natten i kylskåp så att såsen hinner dra .

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.