Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grädde som grädde?

  • bakamonkeyprincess 11 november 2009

    Hej på er köksproffs ;)
    Jag brukar sällan ha vispgrädde hemma, däremot matlagningsgrädde.

    Om jag får för mig att göra kola eller fudge, kan jag använda matlagningsgrädde i stället för vispgrädde då? Om jag kokar bort lite vätska?

    Hur gör jag det på bästa sätt i så fall?

  • Bumbis 11 november 2009

    Jag säger nej. Köp alltid riktig grädde och spä ut den om du vill ha en magrare rätt men när du ska koka kola osv så ska det vara fett. Du kan späda ut med vatten eller mjölk.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.