Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hasselbackspotatis

  • 20 juni 2001

    Kan någon skänka mig ett recept på Hasselbackspotatis?

  • 20 juni 2001

    Skala jämnstora potatisar. Skär skåror, men inte helt igenom. De ska sitta ihop i botten. Lägg i smord ungsfast form.Pensla alla potatisar med rikligt med smält smör. Salta och peppra. Ställ in i 200-225 graders temp ca:20-25 min. Pensla med smöret lite då och då. Sedan strör man över lite rivebröd och riven ost. (Eller bara rivebröd om man vill)Pensla inte något mer. Låt stå inne ca: 20 min till, tills potatisen är mjuk och har vacker färg.Lycka till!

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.