Skulle vilja ha tips på fyllning och tillbehör till kalkon, tillredd i stekpåse i ugn. Kan den ingå kallskuren i en buffé eller ska man göra en mindre buffé och ha kalkonen som varmrätt. Vi blir 10 pers. och jag tänkte göra det lite bekvämt för mig dvs allt dukat och klart.
Lange28 mars 2008
Rökt kalkon är jättegott kallt med hur den blir tillagad i stekpåse vet jag inte. Om du vill ha recept på fyllning så leta efter amerikanska recept på stuffing. Dom är ju galna i kalkon till Thanksgiving så det borde finnas massor av recept.
Ps bli medlem i matklubben så får du enklare svar och tips.
Skulle vilja ha tips på fyllning och tillbehör till kalkon, tillredd i stekpåse i ugn. Kan den ingå kallskuren i en buffé eller ska man göra en mindre buffé och ha kalkonen som varmrätt. Vi blir 10 pers. och jag tänkte göra det lite bekvämt för mig dvs allt dukat och klart.
Rökt kalkon är jättegott kallt med hur den blir tillagad i stekpåse vet jag inte. Om du vill ha recept på fyllning så leta efter amerikanska recept på stuffing. Dom är ju galna i kalkon till Thanksgiving så det borde finnas massor av recept.
Ps bli medlem i matklubben så får du enklare svar och tips.