Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kalkon

  • 27 oktober 2005

    Skulle vilja ha tips på fyllning och tillbehör till kalkon, tillredd i stekpåse i ugn. Kan den ingå kallskuren i en buffé eller ska man göra en mindre buffé och ha kalkonen som varmrätt. Vi blir 10 pers. och jag tänkte göra det lite bekvämt för mig dvs allt dukat och klart.

  • Lange 28 mars 2008

    Rökt kalkon är jättegott kallt med hur den blir tillagad i stekpåse vet jag inte. Om du vill ha recept på fyllning så leta efter amerikanska recept på stuffing. Dom är ju galna i kalkon till Thanksgiving så det borde finnas massor av recept.
    Ps bli medlem i matklubben så får du enklare svar och tips.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.