Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kesobullar

  • 26 juni 2001

    Hej!Blev bjuden på jättegoda bulalr som värdinnan berättade att det var en del keso i. Har någon recept på kesobullar? det var ljusa matbullar,Tack på förhand!

  • 28 juni 2001

    Kesobullar med graham 30 st 3 dl vatten 1 pkt jäst 1 tsk salt 250 g keso eller kesella 6 dl grahamsmjöl 3 dl vetemjöl Värm vattnet till ljummet. Smula sönder jästen i en bunke och rör ut den i vattnet. Blanda i salt, keso och mjöl och arbeta degen smidig. Låt den jäsa ca 20 min. Baka ut till bullar som får jäsa till dubbel storlek i ca 30 min. Grädda i ca 10 min i 225 grader.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.