Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttekonomi

  • Kockmaster 22 april 2014

    Tjo forat!

    sitter och funderar lite över om ni känner till någon onlinelista el. liknande över beredning och parysvinn% på olika styckningsdetaljer och annat

    låt säga att jag beställer kort gödkalvhare för 160kr/kg och den väger 1,5kg, efter att den är parerad så väger den vadå?
    hur mycket är egentligen kgpriset på köttbiten?

    om det kanske istället lönar sig att beställa parerat av köttgrossist istället när svinn och hanteringskostnad är avräknat

    har ni några tankar om detta?

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.