Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddig Rostbiff?

  • 21 juli 2004

    Hej!Hur gör man egentligen för att få kall rostbiff i skivor att bli lika kryddig och smakrik som den man köper t.ex. på Ica? Vi har provat en mängd recept men det slutar alltid med att rostbiffen blir en "stek" istället. Iofs god men inte alls så kryddig och god som den färdigköpta. Det skulle vara jättekul att får reda på hemlighetet:-)/Mvh Linda

  • 2 september 2004

    Jag såg att du inte fått något svar.Den bästa hemlagade rostbiffen får man genom att tillaga den i micron.Sen går man ner till ICA och flörtar med personalen i charken och ber att få den skivad.Har inte precis nu receptet i huvudet, men skriv ett inlägg om du fortyfarande är intresserad så får du den direkt.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.