Hej!Hur gör man egentligen för att få kall rostbiff i skivor att bli lika kryddig och smakrik som den man köper t.ex. på Ica? Vi har provat en mängd recept men det slutar alltid med att rostbiffen blir en "stek" istället. Iofs god men inte alls så kryddig och god som den färdigköpta. Det skulle vara jättekul att får reda på hemlighetet:-)/Mvh Linda
2 september 2004
Jag såg att du inte fått något svar.Den bästa hemlagade rostbiffen får man genom att tillaga den i micron.Sen går man ner till ICA och flörtar med personalen i charken och ber att få den skivad.Har inte precis nu receptet i huvudet, men skriv ett inlägg om du fortyfarande är intresserad så får du den direkt.
Hej!Hur gör man egentligen för att få kall rostbiff i skivor att bli lika kryddig och smakrik som den man köper t.ex. på Ica? Vi har provat en mängd recept men det slutar alltid med att rostbiffen blir en "stek" istället. Iofs god men inte alls så kryddig och god som den färdigköpta. Det skulle vara jättekul att får reda på hemlighetet:-)/Mvh Linda
Jag såg att du inte fått något svar.Den bästa hemlagade rostbiffen får man genom att tillaga den i micron.Sen går man ner till ICA och flörtar med personalen i charken och ber att få den skivad.Har inte precis nu receptet i huvudet, men skriv ett inlägg om du fortyfarande är intresserad så får du den direkt.