Idag när jag spontangjorde en fiskgryta, insåg jag att det kan vara förödande att börja fräsa löken (gul lök, schalottenlök, purolök) för tidigt - i mitt fall idag en bra stund innan sellerin och morötterna och potatisen åkte i . Det är inte gott med lök som är nästan mörkbrun. Dåligt av mig, men jag lärde mig nåt: först "hårda" grönsaker, rotsaker o.s.v....Men det blev ändå gott, med passerade tomater, lite fiskbuljong, extra svart-peppar och till sist små bitar av lax och torsk!
Idag när jag spontangjorde en fiskgryta, insåg jag att det kan vara förödande att börja fräsa löken (gul lök, schalottenlök, purolök) för tidigt - i mitt fall idag en bra stund innan sellerin och morötterna och potatisen åkte i . Det är inte gott med lök som är nästan mörkbrun. Dåligt av mig, men jag lärde mig nåt: först "hårda" grönsaker, rotsaker o.s.v....Men det blev ändå gott, med passerade tomater, lite fiskbuljong, extra svart-peppar och till sist små bitar av lax och torsk!