Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

lökfel

  • 3 maj 2000

    Idag när jag spontangjorde en fiskgryta, insåg jag att det kan vara förödande att börja fräsa löken (gul lök, schalottenlök, purolök) för tidigt - i mitt fall idag en bra stund innan sellerin och morötterna och potatisen åkte i . Det är inte gott med lök som är nästan mörkbrun. Dåligt av mig, men jag lärde mig nåt: först "hårda" grönsaker, rotsaker o.s.v....Men det blev ändå gott, med passerade tomater, lite fiskbuljong, extra svart-peppar och till sist små bitar av lax och torsk!

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.