Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marinerad pasta?!

  • 26 februari 2001

    Är det någon som har ett bra recept på hur man marinerar pasta? Jag har provat lite själv, men tycker att det blir för mycket olja/vinäger. Tack på förhand! :-)

  • poffa 1 december 2009

    Kokt eller okokt pasta?

  • The_mama97mia 1 december 2009

    Uj det var en snudd på antik fråga...

  • poffa 1 december 2009

    He he, jag vet men jag var nyfiken på om det blir något svar? :p

    Det går att lägga exempelvis nudlar i ett lag av marinad, fast då bör det finnas något vattenhaltigt med i marinraden så att nudlarna sväller.

    Jag har blandat en vanlig vinegrette med vatten och sedan lagt ner nudlar. Nudlarna sväller och suger samtidigt upp delar av lagen. Dessa nudlar smakar sedan gott i en sallad. Garanterat kraftigare smak än om jag förkokt nudlarna och sen hällt på dressingen. (Y)

    Använder man förkokt pasta/nudlar är det lite annorlunda.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.