En stilla undran..någon som vet hur man använder marscapone i matlagning, köpte det för att testa,smaka, men vet inte vad man ska ha det till..
1 augusti 2001
Förslag på vegetarisk lasagne med Mascarpone! Supergod!8 lasagneplattor250 g frusen spenat1 dl Mascarpone, Ricotta eller annan färskost1/2 tsk riven muskot2 krm salt2 tomater4 msk färdigköpt grön pesto Koka lasagneplattorna enligt förpackningen och låt rinna av. Tina spenaten och hetta upp den i en kastrull. Blanda sedan ner osten, smaksätt med muskot och salt. Låt precis bara bli varmt. Skiva tomaterna. Lägg en lasagneplatta på en tallrik. Skeda på lite spenat och lägg skivad tomat ovanpå. Lägg nästa lasagneplatta överst och toppa med pesto.
En stilla undran..någon som vet hur man använder marscapone i matlagning, köpte det för att testa,smaka, men vet inte vad man ska ha det till..
Förslag på vegetarisk lasagne med Mascarpone! Supergod!8 lasagneplattor250 g frusen spenat1 dl Mascarpone, Ricotta eller annan färskost1/2 tsk riven muskot2 krm salt2 tomater4 msk färdigköpt grön pesto Koka lasagneplattorna enligt förpackningen och låt rinna av. Tina spenaten och hetta upp den i en kastrull. Blanda sedan ner osten, smaksätt med muskot och salt. Låt precis bara bli varmt. Skiva tomaterna. Lägg en lasagneplatta på en tallrik. Skeda på lite spenat och lägg skivad tomat ovanpå. Lägg nästa lasagneplatta överst och toppa med pesto.