Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Matjesill i frysen

  • mep 19 juni 2009

    Får ni matjesill över i midsommar? Frys in det med spadet (laken) i en plastburk. Hållbarhet 1 år. Tinas upp i kylskåpet.
    Glad midsommar.

  • lena4 19 juni 2009

    Går det att frysa sill.? Har aldrig testat. Går det med vanlig inlagd sill oxå?
    Blir alltid sill över här. Bara jag som äter.

  • mep 19 juni 2009

    Skrivet av lena4 den 19 jun 2009

    Går det att frysa sill.? Har aldrig testat. Går det med vanlig inlagd sill oxå?
    Blir alltid sill över här. Bara jag som äter.


    Det går bra att frysa in matjesill, men ska prova och frysa in ex. löksill. Återkommer med svar.

  • mep 21 juni 2009

    Skrivet av mep-37 den 19 jun 2009

    Skrivet av lena4 den 19 jun 2009

    Går det att frysa sill.? Har aldrig testat. Går det med vanlig inlagd sill oxå?
    Blir alltid sill över här. Bara jag som äter.


    Det går bra att frysa in matjesill, men ska prova och frysa in ex. löksill. Återkommer med svar.




    Nu har jag frusit in löksill och sedan tinat den. Det går utmärkt, hade massor av rödlök och purjolök tillsammans med sillen o laken. Oförändrad smak.

  • lena4 21 juni 2009

    Okey då vet vi att det blir bra.
    Trodde nog att sillen skulle frysa sönder på nåt vis.

  • Okänd 21 juni 2009

    :'(
    Förstår inte riktigt vitsen med att frysa in sill??
    Nu har det ju inte varit aktuellt för oss att behöva frysa in sill av något slag, vi brukar alltid äta upp den så det blir inget kvar att frysa in!!
    :p

  • mep 21 juni 2009

    Skrivet av jan-gunnar-j den 21 jun 2009

    :'(
    Förstår inte riktigt vitsen med att frysa in sill??
    Nu har det ju inte varit aktuellt för oss att behöva frysa in sill av något slag, vi brukar alltid äta upp den så det blir inget kvar att frysa in!!
    :p


    OK. Åtgången är individuell.

  • bakakaka 21 juni 2009

    Skrivet av jan-gunnar-j den 21 jun 2009

    :'(
    Förstår inte riktigt vitsen med att frysa in sill??
    Nu har det ju inte varit aktuellt för oss att behöva frysa in sill av något slag, vi brukar alltid äta upp den så det blir inget kvar att frysa in!!
    :p


    Va kul för er då.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.