Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Matlagning för dig?

  • Lovis 19 mars 2008

    Vad är det för dig ?
    Stressigt, inspirerande, jobbigt, avkopplande mm

  • MatAnders 19 mars 2008

    Ja för mig är det som en hobby för det mesta avstressande och inspirerande...

  • Lovis 19 mars 2008

    Själv är jag en "periodare". Lagar mat, men sen kommer det tider som man har ingen inspiration alls. Känns bara jobbigt.
    Samtidigt som jag kan känna att det är avkopplande och roligt att få laga mat.
    Klyvet eller hur ?

  • Carro67 19 mars 2008

    För mig är matlagning avkopplande och en hobby. Mitt matintresse har ökat sen jag gick med i matklubben och upptäckt fler goda recept, som jag har testat och ska testa.(Y)

  • evaldo 19 mars 2008

    Intressant, spännande, om det är något nytt som ska testas.
    Jag har nästan aldrig lagat samma rätt flera gånger den senaste månaden.
    Vill alltid prova något nytt.
    Sen tycker jag det är roligt att hålla på med matlagning, allra helst de matgtlada gästerna gillar det man gjort.

  • Lotten_J 19 mars 2008

    När jag var yngre kändes det mer som ett "måste" men jag gjorde det i alla fall. Barnen fick alltid hemlagad mat och hembakt matbröd/fikabröd. Idag tycker jag det är kul och spännande att prova nya recept, jag känner stor inspiration till att prova på nya saker med maten MEN det hindrar ju inte mig att få be om att själv få sätta mig till dukat bord någon gång, det uppskattar jag verkligen

  • zonale 19 mars 2008

    För mig är det ett rent nöje och avkoppling. Extra naturligtvis när man är ledig och har bjudit goda vänner på mat och ett gott vin. Roligast att laga maten tillsammans.:).

  • Ketronya 19 mars 2008

    Det är ett stort intresse, att prova olika recept, hitta på egna, provlaga en massa och sedan imponera på familjen :D
    Jag älskar att läsa kokböcker och mattidningar och kan göra det i timmar.
    En annan hobby som jag har som har med maten att göra är att jag klipper ut alla intressanta och goda recept ur olika mattidningar, buffé osv och klistrar in i min egen matlagningspärm som jag har ordnat med register osv. på så sätt är det mycket lättare att hålla ordning på recepten!
    Jag klipper dock inte sönder mina LagaLätt-tidningar, de sparar jag snyggt i bokhyllan :p

  • monel 19 mars 2008

    Jag är också en periodare. Ibland tycker jag att jag bara lagar samma mat hela tiden och sedan kan det vara nya recept varje dag tills det kommer något som inte är gott då är den perioden slut ett tag.

    Matlagning när man har gott om tid är roligt annars är det bara stressigt och tråkigt

    Skrivet av Lovis den 19 mar 2008

    Själv är jag en "periodare". Lagar mat, men sen kommer det tider som man har ingen inspiration alls. Känns bara jobbigt.
    Samtidigt som jag kan känna att det är avkopplande och roligt att få laga mat.
    Klyvet eller hur ?

  • 19 mars 2008

    Efter en lång arbetsdag är det avkopplande för mig att stå i köket. Oftast lägger jag ner minst en timme på matlagningen vardagar.

  • bernit 19 mars 2008

    Avstressande, Inspirerande, roligt, lärorikt, socialt, nöje - GOTT !!

    /BÅ :p

  • farmoringer 19 mars 2008

    Skrivet av Lovis den 19 mar 2008

    Vad är det för dig ?
    Stressigt, inspirerande, jobbigt, avkopplande mm



    Matlagning för mig är allt det du skriver, men inte samtidigt..
    På jobbigt kan det var jättestressigt ibland men fortfarande inspirerande. När det är jobbigt då är det inte inspirerande. Då är det bara (N)

    Men jag älskar mat ändå..Alltid..(Y)

  • Wombat04 19 mars 2008

    BESATTHET, men en skön besatthet! :D

  • Ekorrungen 19 mars 2008

    jobbigt, ett tvång, tycker jag.

  • delikat 19 mars 2008

    I matlagningen får jag utlopp för min kreativa ådra. Utmaningen i matlagningen är att komma till ett nästan tomt kylskåp, ta det lilla man hittar och sedan trolla fram en god måltid. Vanligtvis planerar jag inte vad jag ska göra, jag bara plockar fram det jag tror att jag behöver och sedan sätter jag igång. Det blir vad det blir och ytterst sällan samma sak två gånger (av förekommen anledning).

    Men på veckosluten testar jag gärna något nytt recept, som den senaste tiden kommit från Matklubben. Det är också kul!

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.