Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Meny

  • 2 mars 2001

    Jag skulle sätta ihop en meny som har vår insperation och det e just vad jag saknar nu insperation.jag skulle bli glad om någon skulle vilja hjälpa mig med den biten.Tack

  • 5 mars 2001

    Ska det vara något särskilt, ska ni ha gäster, hur många?Jag är mycket för italiensk mat, massor med basilika, vitlök och parmesan, det är alltid lika tacksamt. Och pesto och tapenade. Jag har även börjat äta mycket couscous och risotto, det är himskans gott! Servera med ett marinerat kycklingspett och pesto! Mums!

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.