Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ny stekpanna

  • litenkatt 9 oktober 2013

    Hej!

    Har nyss fått en ny stekpanna i present. Den ät i koppar med rostfritt stål inuti. Något speciellt man bör tänka på när man använder en sån? Har förstått att det är känsligt med att använda för hög värme (bränna) och så var det något med salt direkt i pannan. Men hur är det med stekspadar och sånt, bör man använda trä/plast?

    Och så vill jag hemskt gärna ha tips på något spännande att laga till i den! Ska snart iväg och handla men det står helt still, kommer inte på något alls just nu.
    Tack!

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.