Har nyss fått en ny stekpanna i present. Den ät i koppar med rostfritt stål inuti. Något speciellt man bör tänka på när man använder en sån? Har förstått att det är känsligt med att använda för hög värme (bränna) och så var det något med salt direkt i pannan. Men hur är det med stekspadar och sånt, bör man använda trä/plast?
Och så vill jag hemskt gärna ha tips på något spännande att laga till i den! Ska snart iväg och handla men det står helt still, kommer inte på något alls just nu.
Tack!
Hej!
Har nyss fått en ny stekpanna i present. Den ät i koppar med rostfritt stål inuti. Något speciellt man bör tänka på när man använder en sån? Har förstått att det är känsligt med att använda för hög värme (bränna) och så var det något med salt direkt i pannan. Men hur är det med stekspadar och sånt, bör man använda trä/plast?
Och så vill jag hemskt gärna ha tips på något spännande att laga till i den! Ska snart iväg och handla men det står helt still, kommer inte på något alls just nu.
Tack!