Hej! Är det ngn som har recept på Pilgrimsmousseline? Har letat och letat, men kan inte hitta det någonstans. Har ätit det på Carls kök, och det var sååå gott!!
12 april 2004
La Mousse De Saint Jacques Au Coulis Homard400 gr pilgrimsmusslor150 gr creme double50 gr smörfräst schalottenlök2 hela ägg2 st äggulorsalt o peppar1dl vittvinAllt köres i mixern.Fyll en form med färsen,och i mitten lägges en kokt hummerbitOch en rå pilgrimsmussla.Täck det hela med folie och pochera i vattenbadServeras med hummersås.
Hej! Är det ngn som har recept på Pilgrimsmousseline? Har letat och letat, men kan inte hitta det någonstans. Har ätit det på Carls kök, och det var sååå gott!!
La Mousse De Saint Jacques Au Coulis Homard400 gr pilgrimsmusslor150 gr creme double50 gr smörfräst schalottenlök2 hela ägg2 st äggulorsalt o peppar1dl vittvinAllt köres i mixern.Fyll en form med färsen,och i mitten lägges en kokt hummerbitOch en rå pilgrimsmussla.Täck det hela med folie och pochera i vattenbadServeras med hummersås.