Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pilgrimsmousseline

  • 20 mars 2004

    Hej! Är det ngn som har recept på Pilgrimsmousseline? Har letat och letat, men kan inte hitta det någonstans. Har ätit det på Carls kök, och det var sååå gott!!

  • 12 april 2004

    La Mousse De Saint Jacques Au Coulis Homard400 gr pilgrimsmusslor150 gr creme double50 gr smörfräst schalottenlök2 hela ägg2 st äggulorsalt o peppar1dl vittvinAllt köres i mixern.Fyll en form med färsen,och i mitten lägges en kokt hummerbitOch en rå pilgrimsmussla.Täck det hela med folie och pochera i vattenbadServeras med hummersås.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.