Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Plankstek

  • gmats 27 juli 2009

    Om man vill göra en egen planka för tillagning av plankstek.
    Kan man bara köpa bit Ek hos den lokala bygghandeln då och snida till, eller måste det till nån mer avancerad förberedelse för att det ska gå att använda ?

    Färdiga plankor kostade 499:- för två i den lokala inredningsbutiken, fanns 4 för ca 299:- hos Clas Ohlson men det skulle
    ju vara roligt att få göra dom själv oxå.

    Någon insatt som kan komma med några tips

  • dozan 27 juli 2009

    Jag har gjort mat på nysågad björk. Men du måste nog vara mycket säker på att det inte är behandlat på något vis.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.