Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

rågkross vetekross

  • motorbike 1 oktober 2012

    Hej jag skulle vilja ha reda på om man behöver lägga rågkross och vete kross iblöt kvällen före om man ska göra gröt och ha i deg eller om man kan koka gröte noch låta det svälla efter och i såfall hur lång tid då?
    Mvh Maria Karlsson

  • Malvan 17 november 2012

    Hej Maria! När jag bakar en filmjölkslimpa, så använder jag 4-Kornskross. I receptet står det bara att man skall koka 4-Kornskrosset i vatten i ca 10 min och sedan låta göten svalna.Du får testa, men du behöver nog inte planera för bak kvällen innan.
    Lycka till!
    Ulla persson

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.