Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

sås till kyckling

  • 19 januari 2001

    Hej!Finns det någon snäll människa som har ett recept på en mager sås, som inte innehåller curry, att ha till kyckling?Jag är mycket tacksam om du vill dela med dig till mig.Tack på förhand

  • 21 januari 2001

    Den här kalla såsen kanske faller i smaken.Passar finfint till kycklingen, men även annat.1 äggula2 msk olivolja1 tsk fransk senap1 msk citronsaft1/2 dl hackad persilja1 tsk blandade örtkryddor2 dl lätt créme fraiche2 pressade vitlöksklyftorsalt och peppar.Lägg äggulan i en skål och tillsätt oljan droppvis. Rör i resten av ingredienserna. Smaka av med salt och peppar.Låt mogna i kyl, gärna över natten.

  • 22 januari 2001

    Jättegod ljusgrön fårostsås!100 g feta2 dl keso1 dl yoghurt naturell2 msk färska oreganoblad eller 1/2 msk torkade2 vitlöksklyftorsvartpepparev lite saltLägg alla ingredienserna till fårostsåsen i en matberedare. Kör i ett par minuter tills såsen är helt slät och ljusgrön.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.