Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sås till parmesanbakad lax?????

  • niklasarvidsson 19 maj 2011

    Ska bjuda på ugnsbakad lax med parmesantäcke, pressad potatis och sallad. Men sås? Fungerar min goda gräddiga citronsås eller blir det tok mot parmesanen. Tips på andra såser?

  • amoz 19 maj 2011

    Kanske du skulle kunna använda samma sås som jag har till min laxrätt!

    Lax med örttäcke

  • ElDingo 29 juni 2011

    När jag läser parmesanbakad lax tänker jag osökt på servera den med en risotto istället.

  • Bumbis 29 juni 2011

    Jag har ätit det till lunch en gång och då serverades choronsås till. (Beasås med tomatpuré/chilisås).

  • 7201 29 juni 2011

    Jag serverar parmesanlax med citronsås till....(Y)

  • Hallonet69 7 juli 2011

    Till parmesanbakad lax brukar jag lägga färsk spenat i botten på en ugnsfast form, salta och peppra. Sedan färsk lax på spenaten och häll matlagningsgrädde på. Peppra på laxen och sen massor av parmesan på toppen och in i ugn. matlagningsgrädden tar tillräckligt med smak av laxen och parmesanen för att inte kännas tråkig. Det här blir jättegott med ris till!

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.