Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skånsk senap

  • elsa-nilsson 29 december 2009

    Jag vänder mig till er som själva maler skånsk senap(till lutfisken).Jag råkade ut för en sak som aldrig tidigare hänt mig.Jag malde som vanligt senap med en kanonkula.Men när jag serverade den till lutfisken så smakade den beskt och hade för övrigt nästan ingen styrka.Min son som gör senap på samma sätt har faktiskt råkat ut för detta två gånger tidigare,men han var klok nog att ha avsmakat den tidigt och kunde köpa ny.Har någon råkat ut för samma sak?
    Det måste alltså finnas senapskorn av dålig kvalitet i några enstaka påsar.Detta vill jag inte uppleva fler gånger så jag undrar om det är någon som vet om det finns något "idiotsäkert"märke med högsta kvalitet.Jag vet inte säkert vilket märke detta var,men troligen Kockens eller Santa Maria.Jag blir väldigt glad om någon har ett råd att komma med i detta.Elsa.:@:o.

  • mep 29 december 2009

    Har själv upplevt exakt detsamma med Santa Marias senap. Kontaktade företaget, och fick beskedet att dom hade bytat leverantör. Jag ringde kundtjänst på Santa Maria och fick pengarna tillbaka.
    Lösningen på problemet är att handla senap från Borgeby tel.nr 046-706903 eller www.borgebykryddgard.m.se

  • mep 29 december 2009

    Har själv upplevt exakt detsamma med Santa Marias senap. Kontaktade företaget, och fick beskedet att dom hade bytat leverantör. Jag ringde kundtjänst på Santa Maria och fick pengarna tillbaka.
    Lösningen på problemet är att handla senap från Borgeby tel.nr 046-706903 eller www.borgebykryddgard.m.se

  • mep 29 december 2009

    Konsumentkontakt Santa Maria tel.nr 020-674200

  • Monika46 29 december 2009

    Skrivet av elsa-nilsson den 29 dec 2009

    Jag vänder mig till er som själva maler skånsk senap(till lutfisken).Jag råkade ut för en sak som aldrig tidigare hänt mig.Jag malde som vanligt senap med en kanonkula.Men när jag serverade den till lutfisken så smakade den beskt och hade för övrigt nästan ingen styrka.Min son som gör senap på samma sätt har faktiskt råkat ut för detta två gånger tidigare,men han var klok nog att ha avsmakat den tidigt och kunde köpa ny.Har någon råkat ut för samma sak?
    Det måste alltså finnas senapskorn av dålig kvalitet i några enstaka påsar.Detta vill jag inte uppleva fler gånger så jag undrar om det är någon som vet om det finns något "idiotsäkert"märke med högsta kvalitet.Jag vet inte säkert vilket märke detta var,men troligen Kockens eller Santa Maria.Jag blir väldigt glad om någon har ett råd att komma med i detta.Elsa.:@:o.



    Jag har också råkat ut för samma sak med besk smaklös senap och det var också Santa Marias bruna senapskorn jag använt mig av...

    I år lyckades jag att få en god senap, men jag fick inte den styrkan som jag ville ha... Även detta var Santa Marias senapskorn...

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.