Använder ni smör eller margarin när ni bakar?
Själv använder jag oftast margarin men nu till jul är det på något sätt heligt att man skall använda smör. För visst blir det godare med äkta smör i bakverken??
farmoringer4 december 2007
Håller mid dig. Blir margarin annars men till jul så blir det smör...
Libra4 december 2007
konstigt....jag brukar åxå baka med smör till jul men margarin annars.....verkar som en tradition....:)
Aspholme4 december 2007
SMÖR, eller Olja. Aldrig Margarin som är ett raffinerat fett.
irrevirre4 december 2007
ALLTID smör när jag bakar. Använder aldrig fast margarin till någonting.
Att steka i använder jag flytande raps-smör eller rapsolja.
ThomasP4 december 2007
Finns bara ett alternativ SMÖR(Y)
4 december 2007
margarin här
nannananna4 december 2007
Använder bara smör!(Y)
Nettie4 december 2007
bara smör de gånger jag bakar (Y)
Suddisen5 december 2007
Jag använder bara smör (Y)
marie015 december 2007
Jar använder bara smör(Y)
styvan5 december 2007
Smör är det som gäller vid bakning för min del. Steker gör jag i olja eller smör, olja för det mesta.(Y)
Använder inte margarin alls(N)
evaldo5 december 2007
Bakning ska vara smör och matlagning oliv- eller rapsolja eller flytande raps/smör.
mumsigt5 december 2007
:'( Hmm jag använder alltid margarin ..Har märkt att det blir bäst bak´resultat med Milda och dessutom med just Kungsörnens mjöl..
Märkligt men så är det när jag bakar..
Men jag vet inte ..
Häromdagen tog jag flytande margarin .. ICAS..och det verkade fungera det också.
Smör tycker jag är hårt och nästintill omöjligt att få bitar av om man tar ut paketet från kylskåpet.
Dessutom är det ofta ganska salt och innehåller mer fett.
Jag brukar använda växelvis olja och margarin vid matlagning ,så som jag känner för och om det passar.
Svesse605 december 2007
Smör ger en helt annan och godare smak på kakor och bullar. Men tänk på om du ska frysa ner ditt bröd/kakor, så härsknar de fortare om de är bakade på smör. Fast å andra sidan så brukar de inte bli kvar i frysen så länge, när man har tonåringar i familjen...:D
mistralwind5 december 2007
Vita småkakor måste ha minst 50% smör!
numera använder jag mest bara smör ändå, så det spelar inte då stor roll..
är inte margarin baserat på växtolja?
Grytlappen5 december 2007
Alla tillsatser i margarinet tillsammans med det skadliga fettet är tillsammans sämre för koppen än samma mängd smör!
tuden5 december 2007
Jag använder både smör och margarin:)
evaldo5 december 2007
Det var många bud, men man tager välan det man gillar bäst.
imse5 december 2007
hmm... jag kör enbart med smör det gånger jag nu bakar. I maten använder jag smör,ghi eller olja på raps eller oliv.//i
Använder ni smör eller margarin när ni bakar?
Själv använder jag oftast margarin men nu till jul är det på något sätt heligt att man skall använda smör. För visst blir det godare med äkta smör i bakverken??
Håller mid dig. Blir margarin annars men till jul så blir det smör...
konstigt....jag brukar åxå baka med smör till jul men margarin annars.....verkar som en tradition....:)
SMÖR, eller Olja. Aldrig Margarin som är ett raffinerat fett.
ALLTID smör när jag bakar. Använder aldrig fast margarin till någonting.
Att steka i använder jag flytande raps-smör eller rapsolja.
Finns bara ett alternativ SMÖR(Y)
margarin här
Använder bara smör!(Y)
bara smör de gånger jag bakar (Y)
Jag använder bara smör (Y)
Jar använder bara smör(Y)
Smör är det som gäller vid bakning för min del. Steker gör jag i olja eller smör, olja för det mesta.(Y)
Använder inte margarin alls(N)
Bakning ska vara smör och matlagning oliv- eller rapsolja eller flytande raps/smör.
:'( Hmm jag använder alltid margarin ..Har märkt att det blir bäst bak´resultat med Milda och dessutom med just Kungsörnens mjöl..
Märkligt men så är det när jag bakar..
Men jag vet inte ..
Häromdagen tog jag flytande margarin .. ICAS..och det verkade fungera det också.
Smör tycker jag är hårt och nästintill omöjligt att få bitar av om man tar ut paketet från kylskåpet.
Dessutom är det ofta ganska salt och innehåller mer fett.
Jag brukar använda växelvis olja och margarin vid matlagning ,så som jag känner för och om det passar.
Smör ger en helt annan och godare smak på kakor och bullar. Men tänk på om du ska frysa ner ditt bröd/kakor, så härsknar de fortare om de är bakade på smör. Fast å andra sidan så brukar de inte bli kvar i frysen så länge, när man har tonåringar i familjen...:D
Vita småkakor måste ha minst 50% smör!
numera använder jag mest bara smör ändå, så det spelar inte då stor roll..
är inte margarin baserat på växtolja?
Alla tillsatser i margarinet tillsammans med det skadliga fettet är tillsammans sämre för koppen än samma mängd smör!
Jag använder både smör och margarin:)
Det var många bud, men man tager välan det man gillar bäst.
hmm... jag kör enbart med smör det gånger jag nu bakar. I maten använder jag smör,ghi eller olja på raps eller oliv.//i