Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

SMÖRGÅSTÅRTA

  • 17 januari 2006

    NÅGOT BRA RECEPT PÅ SMÖRGÅSTÅRTA SOM GÅR FORT ATT GÖRA

  • 17 januari 2006

    HejSmörgåstårta går aldrig att göra i en hast, men här är ett recept som går ganska fort och de jag bjudit på tycker den är god.Göres i 2 lager.Bröd, går bra med skivat franskbröd, täck enserveringsbricka med aluminiumfolie och lägg ut brödskivor så det täcker.1:a lagret:1 burk tonfisk i vatten, 1 dl majonäs, 1 dl bostongurka, 2 dl hårt vispad grädde. Blanda detta och bred ut på första lagret.Nytt lager bröd.2:a lagret: Byt ut tonfisken mot strimlad skinka och gör sedan som ovan.Nytt lager bröd. Bred majonäs på runt om som "klister". Lägg salladsblad runt om på sidorna så det ser aptitligt ut.Garnering ovanpå: Räkor, ägg i skivor, gurka, citron, tomat, dill, persilja.Garnering 2 om du gör fler än 1 tårta:Saltrulle, pepparrotsvisp, ägg i klyftor, tomat, gurka, salladsblad, pesilja. Ca 1 timme tar det.Lycka till och smaklig spis.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.