Jag har en systerson som är diabetiker, känner att det är så trist med de torra kakorna man köper så jag tänkte jag skulle baka eget.
har köpt hem sötningsmedel (strö) som ska användas lika som vanligt socker.
Vet Ni om det är något annat man bör tänka på. som om det jäser lika, eller om Ni rent av har nägra bra recept!?:)
Tacktack //Madelen
permat10 september 2008
jag gjorde vanlig sockerkaka mad lättströ istället för socker,funkade jättebra... kakan blev bara mer inpakt och så fick jag ta ut den 15 min tidigare. :)
Hej alla matpratare:)
Jag har en systerson som är diabetiker, känner att det är så trist med de torra kakorna man köper så jag tänkte jag skulle baka eget.
har köpt hem sötningsmedel (strö) som ska användas lika som vanligt socker.
Vet Ni om det är något annat man bör tänka på. som om det jäser lika, eller om Ni rent av har nägra bra recept!?:)
Tacktack //Madelen
jag gjorde vanlig sockerkaka mad lättströ istället för socker,funkade jättebra... kakan blev bara mer inpakt och så fick jag ta ut den 15 min tidigare. :)