Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

soltorkade tomater

  • 30 juni 2001

    Är det någon som vet om man kan göra egna soltorkade tomater? Kan man fuska och torka dem i ugnen? Om årets skörd blir stor kan det vara kul och göra egna.

  • 3 juli 2001

    Litet tips!är du i Danmark så köp soltorkade (ej inlagda)tomater, otroligt mycket billigare än i Sverige (70% billigare än i min vanliga Ica affär). Gör sen en god marinad och lägg in dem själv.

  • 4 juli 2001

    Det går utmärkt!Dela dem i klyftor och ta mort innanmätet. Fördela dem på en plåt. Låt dem stå i 50 grader i 3-4 timmar, beroende på storlek osv. Låt de sedan vila i rumstemperatur. Det är himla trevligt att göra dem själv!

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.