HEJJag tänkte göra storkok men vad skall man göra och kan man frysa allt?Jag vet tex köttfärssås,chili con carne,lasagane men vad mer?Fisk?
2 juni 2006
Fisk är väl inte det bästa att göra storkok på då den lätt blir torr och går sönder om den ska värmas igen t.e.x(fiskgryta).Grytor på fläsk/nötkött/kyckling med rotfrukter och andra grönsaker som är tåliga funkar bra tänk på att inte lägga i grönsakerna förän mot slutet av tillagningen, då finns tuggmotstånd kvar efter uppvärmning.
HEJJag tänkte göra storkok men vad skall man göra och kan man frysa allt?Jag vet tex köttfärssås,chili con carne,lasagane men vad mer?Fisk?
Fisk är väl inte det bästa att göra storkok på då den lätt blir torr och går sönder om den ska värmas igen t.e.x(fiskgryta).Grytor på fläsk/nötkött/kyckling med rotfrukter och andra grönsaker som är tåliga funkar bra tänk på att inte lägga i grönsakerna förän mot slutet av tillagningen, då finns tuggmotstånd kvar efter uppvärmning.