Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

STORKOK

  • 1 juni 2006

    HEJJag tänkte göra storkok men vad skall man göra och kan man frysa allt?Jag vet tex köttfärssås,chili con carne,lasagane men vad mer?Fisk?

  • 2 juni 2006

    Fisk är väl inte det bästa att göra storkok på då den lätt blir torr och går sönder om den ska värmas igen t.e.x(fiskgryta).Grytor på fläsk/nötkött/kyckling med rotfrukter och andra grönsaker som är tåliga funkar bra tänk på att inte lägga i grönsakerna förän mot slutet av tillagningen, då finns tuggmotstånd kvar efter uppvärmning.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.