Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vakuumförpackare

  • Majbaggen 27 maj 2013

    Nu har jag under en helg suttit och letat erfarenheter ang. vakuumförpackning. Jag har beställt en Anderssons vakuumförpackare på SIBA och tillhörande rullar för att kunna förpacka främst kött. Då jag känner jag har en fruktansvärd röra i frysen och en del kan man inte ens se vad det är för texten har gått bort och påsen är full av is. Då blir det slasken vid nästa tillfälle frysen avfrostas. Känns onödigt, och jag är väl i o f sig en "prylnörd" som går på detta, men kul ska det bli.
    Det jag undrar är om NÅGON hr inne har någon erfarenhet av vakuumförpackare? Speciella tips/recept...?

  • Sorenge 6 juni 2013

    :DD
    Jag har köpt en vakuumpump, "handjagare", från www.zquid4u.se som bara kostar 229Kr och som kan användas med "vanliga" fryspåsar som kostar 30/40 öre i stället för 7Kr/st och den fungerar alldeles utmärkt!

  • Majbaggen 7 juni 2013

    Jag köpte en och är kanonnöjd! Anderssons påsar på rullar är inte helt hysteriskt dyra. Hade dock gärna hittat någon lev som är "billig" på riktiga påsar...

  • maxxess 10 juni 2013

    Vakuumförseglare är en riktigt bra uppfinning tycker jag. Finns en tråd med lite info.

    http://www.matklubben.se/matprat/tips_och_fraagor_foer_koeket_31/vakummfoerseglare_foodsaver_etc__12157.html

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.