Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vispbar mjölkproteinfri "grädde"?

  • MammaLena 15 februari 2009

    Vet ej om detta är rätt ställe att slänga in en efterlysning på men jag prövar i alla fall.
    Jag söker en vispbar mjölkprotein och sojafri "grädde".
    Trodde att GoGreen's vispbara ersättning var sojafri, den har i alla fall varit det. Men när jag läste innehållsförteckningen på denna produkt så innehöll den SOJALECITIN.

  • festmaten 16 februari 2009

    Ett tips:

    Kolla på ica.se
    där finns mycket bra information om olika produkter som kan användas av allergiker.
    Lycka till!

  • MammaLena 24 februari 2009

    Idag blev jag glad när jag var och handlade med min man och vår yngsta dotter Carlshamn Mejeri har kommit ut med en massa nya mjölkproteinfria och sojafria produkter.

  • monac 25 februari 2009

    Mandelgrädde
    Biofood marknadsför EcoMils nya Mandelgrädde. Mjölk och glutenfri, 8% fett, sötad med agavesirap.

    hitade på en vegan sida...kanske kan vara nått????:)

  • MammaLena 25 februari 2009

    Tack Monac
    Men mandelgrädde för mig låter som om den innehåller mandel och det får min yngste son inte äta. Men alla tips tas tacksamt emot ändå.(Y)

  • monac 25 februari 2009

    oki! ...men ville bidra lite ändå!

    Toppen att du hittade Carlshamns produkter då!:)

  • trollmalin 11 september 2011

    Du kan använda den grädde du skriver om för sojalecetin innehåller inte soja.

  • farmoringer 11 september 2011

    Sojalecitin i margarin
    Sojalecitin, E 322, används som emulgeringsmedel i de flesta margariner.
    Det är ett ämne som gör att fett och vatten kan blandas.
    Sojalecitin i sig är inget problem för den som är allergisk mot soja,
    men i sojalecitin finns det oftast små rester av sojaprotein.
    Dessa rester kan vara ett problem för den som är mycket allergisk.
    I handeln finns det margarin utan sojalecitin.

    Hittade det här om sojalecitinet...

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.