Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cajun

  • 28 februari 2001

    Jag såg att det finns ett recept på Jambalaya i kokboken. Det är säkert ganska gott men inte så särskillt mycket Cajun uten mer ris gryta. Det grundläggande för Cajunköket är The Holy Trinity, en grönskasblandning som består av lök, grön paprika och blekcelleri. Det mesta av cajunmaten byggs upp av detta. Man fräser först hälften av blandningen och låter det koka ur ordentligt så sötman kommer fram. Sen häller man i buljong eller dyligt och resten av grönsakerna så man bygger smaken i olika lager.Ni som är intresserade av Cajun kolla här istället: http://www.gumbopages.com/index.html

  • 2 mars 2001

    Kan du inte dela med dig av lite goda cajunrecept? Både skaldjur och kött och jag skulle gärna vilja ha förslag på en rikgigt god sås!TA

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.