Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladtårta med hård glasyr

  • eie 7 januari 2015

    Hej alla glada hemmakockar! Min dotter fyller år och har önskat sig en chokladtårta. {party} Okej, hur lätt som helst tänkte jag - men icke. För hon vill ha en tårta med HÅRD chokladglacyr, sådan som det är på en del köpetårtor. Jag har letat och letat men inte funnit recept på just detta någonstans, däremot en hel uppsjö med 'vanliga' mjuka glacyrer. {weep} Finns det någon klok människa därute som kan hjälpa mig?? {question} Hon fyller år i dag men tårtan ska inte vara klar förrän på lördag/söndag, som tur är. Det är som sagt en hård glacyr jag söker, det är kanske så enkelt att jag helt enkelt får smälta choklad och sedan bre över den innan den stelnar igen?? Gott nytt matår önskar jag er alla, tack för alla fantastiska recept ni har lagt ut på era sidor och låter oss andra ta del av - själv har jag inte kommit mig för med detta.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.