Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ersätta natriumbensonat

  • jannamia-78 28 juni 2010

    Hade tänkt koka rabarbersaft men ser att jag inte har någon natriumbensonat. Kan man ersätta det med något annat eller utesluta helt? Vad har den för funktion?

  • sikaal 28 juni 2010

    Det är konserveringsmedel, Atamon är ett handelsnamn. Du kan frysa saften så håller den sig ändå. Något ersättningsmedel kan jag inte komma på.
    Lycka till
    Lena

  • jannamia-78 28 juni 2010

    Tack för det snabba svaret! Nu kokas här rabarbersaft som aldrig förr!!:)

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.