Har fått en burk gåslever i present, som jag blev väldigt glad över. Men jag vet faktiskt inte rikigt vad jag ska göra med den, hur serverar jag den bäst?
20 mars 2001
Öppna konservburken från båda håll så är det enklat att få ut levern också håller sig biten fin och går inte sönder.Skiva upp tunna skivor och servera med rostat vitt bröd. Extra piffigt är att göra gelé på Sauternes, som ni givtevis dricker till. gelén skär du i tärningar och lägegr vid sidan om levern på tallriken.Mmmm!!!
Har fått en burk gåslever i present, som jag blev väldigt glad över. Men jag vet faktiskt inte rikigt vad jag ska göra med den, hur serverar jag den bäst?
Öppna konservburken från båda håll så är det enklat att få ut levern också håller sig biten fin och går inte sönder.Skiva upp tunna skivor och servera med rostat vitt bröd. Extra piffigt är att göra gelé på Sauternes, som ni givtevis dricker till. gelén skär du i tärningar och lägegr vid sidan om levern på tallriken.Mmmm!!!