Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gåslever?

  • 15 mars 2001

    Har fått en burk gåslever i present, som jag blev väldigt glad över. Men jag vet faktiskt inte rikigt vad jag ska göra med den, hur serverar jag den bäst?

  • 20 mars 2001

    Öppna konservburken från båda håll så är det enklat att få ut levern också håller sig biten fin och går inte sönder.Skiva upp tunna skivor och servera med rostat vitt bröd. Extra piffigt är att göra gelé på Sauternes, som ni givtevis dricker till. gelén skär du i tärningar och lägegr vid sidan om levern på tallriken.Mmmm!!!

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.